DA COMPRA @DENCITY TALENTSTAGE


DJ Da Compra won begin maart bij Kunstbende Fryslân en staat nu op het Friesland Pop Talentstage bij dancefestival Dencity op 5 juni in Drachten. Da Compra gaat de mainstage openen om 15.00 uur.NIEUWE TALENTSTAGE @HET BOLWERK


De FRISIAN HARDCORE MEETING op zondag 10 april in Het Bolwerk te Sneek is de eerstkomende Talentstage. In samenwerking met Het Bolwerk staan er dan op twee podia 15 Friese hardcore acts geprogrammeerd: 0Fight8, 50/50, Born Faced Down, Broadcasting, Chelsea Smile, Cold Blooded, Kensington Arms, Last Days Of Slavery, Lowlife AD, Manu Armata, Mundane, Praesentia, Sparky's Revenge, SwimOrDrown en When Walls Collapse. Check ook www.hetbolwerk.nl voor meer info over tijden en prijzen. Afsluitende headliners zijn Fullblown Chaos en Smashface.Talentstage @ Bevrijdingsfestival


Ook dit jaar gaat Frieslandpop weer los met Bevrijdingsdag. Vanaf 13:00 hebben we, op het Doeleplein bij het Befrijdingsfestival Fryslân, weer een zorgvuldig geselecteerd aanbod met Friese acts plus een gastoptreden van Orka van de Faroër. Wat?! Fries talent!!

13.00 Mr.Midje
13.50 Mundopark
14.40 Chelsea Smile
15.30 The Montanas
16.20 Barry Nice and the Nice Guys
17.10 Orka
18.00 Jah Bredrin
18.30 DJ Puri
MINI TALENTSTAGE @ NHL SOCIAL WORK


Op Donderdag 20 Januari word er tijdens de CMV (Culturele Maatschappelijke Vorming) -Expertmeeting een mini Talentstage met de band Madera neertgezet.

Bij deze expertmeeting, bedoeld als orientatie voor de 1e en 2e jaars Social Work studenten, zijn verschillende workshops van CMV-ers uit het werkveld bij te wonen.

Ter afsluiting van de middag is er tijd voor een drankje en netwerken. Dit word muzikaal ondersteund door de heren van Madera. Waarbij gitaarvirtuoos Sietze Bouma (o.a. Spotrockers) samen met zanger en percusionist Kris Dijkstra een fantasties klanklandschap neerzetten.

Waar: Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, B0.063
Wanneer: 20 Januari 2011 vanaf ongeveer 15.00

Voor meer info over de acts, kijk hier links in het menu bij acts of ga naar:

http://www.myspace.com/maderalive

< 1 2 3 >
©talentstage.nl 2010 | htmling by: marcel portma