Madera

Madera is opgericht in januari 2009 en staat bekend om zijn sfeervolle akoestische optredens. Energie, bevlogenheid en humor voeren de boventoon en aanstekelijke liedjes van vroeger en nu worden op eigenwijze manier gespeeld door gitarist Sietze Bouma en zanger/percussionist Kristian Dijkstra.

Na zon 50 shows wordt de lat verhoogd in niveau en repertoire. Sietze drijft zichzelf tot het uiterste op zijn akoestische 6-snaar en door gedreven schrijfsessies wordt nu ook eigen werk gespeeld. Kris blinkt uit in veelzijdigheid door te zingen, Cajon te spelen en er af en toe ook eens een gitaar bij te pakken.
Het is hard werken met zn 2en om het goed te laten klinken, maar ik zie af en toe mensen in het publiek zoeken of er niet ergens nog stiekem een bassist staat mee te spelen..Dat is grappig, we doen het echt met zn 2en! Aldus Sietze.

Madera werd geselecteerd voor een theateroptreden op het Acoustic Strings Festival in Raalte, speelde 2 keer in een volle Harmonie in Leeuwarden en tot op heden gooien ze hoge ogen met hun vele shows op straatfestivals, cafes en theaters.

Waar: Noordelijk Film Festival, Harmonie Leeuwarden
Wanneer: 13 November 2010 19.00

Waar: Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, B0.063
Wanneer: 20 Januari 2010 vanaf ongeveer 15.00

http://www.myspace.com/maderalive

©talentstage.nl 2010 | htmling by: marcel portma